Dhomat

SHIJONI QENDRIMIN TUAJ

Dhome Treshe Ekonomike

Dhoma Treshe Ekonomike përfshin nje krevat dopio, ajer te kondicionuar dhe komoditete të tjera. Kjo dhomë përmban të gjitha facilitetet e nevojshme për të kaluar pushime relaksuese.

double-standard
Triple Room

Dhome Treshe Standarte

Dhome Treshe Standarte përfshin nje krevat dopio dhe nje krevat tek, ajer te kondicionuar dhe komoditete të tjera. Kjo dhomë përmban të gjitha facilitetet e nevojshme për të kaluar pushime relaksuese.

Dhome Treshe Deluxe

Dhome Treshe Deluxe përfshin nje krevat dopio, ajer te kondicionuar dhe komoditete të tjera. Kjo dhomë përmban të gjitha facilitetet e nevojshme për të kaluar pushime relaksuese.

triple room deluxe

Sebastiano Resort

Kontakt

Per me shume informacione mos hezitoni te na kontaktoni