257232813

Miresevini ne Sebastiano Resort

Rreth Nesh

“Sebastiano Resort” ndodhet në qytetin e vogël të “Ishull Lezhe”.

Udhëtimi me makinë nga aeroporti “Nënë Tereza” i kryeqytetit të Tiranës, deri në resort është rreth 45 minuta.

Hoteli ndodhet rreth 2.5 km nga plazhi, në mes të rezervës natyrore “Kune-Vain-Tale”. Është i rrethuar nga përrenj dhe lumenj të vegjël.

Qyteti më i afërt është Lezha, me rreth 29.000 banorë, i ndodhur në veri të Shqipërisë, vetëm 3 minuta larg me makinë nga hoteli.

Sebastiano Resort

Dhomat Tona

Mundesi per Eskursione

Parku natyror i Kune-Vain-Tale u themelua në vitin 2010 dhe shtrihet në një sipërfaqe totale prej 43 kilometrash katrorë. Përbëhet nga rreth 100 hektarë laguna, këneta dhe ujë të njelmët, 180 hektarë pyll dhe 500 hektarë të plazh me rërë shumë cilësore.

Mauzoleum Skanderbeg

Mauzoleu Skenderbeg ndodhet në mes të qytetit të Lezhës. Gjergj Kastrioti, i quajtur Skenderbeg, ishte një princ nga fisnikëria shqiptare. Ai lindi më 6 maj 1405 dhe vdiq më 17 janar 1468. Skenderbeu konsiderohet hero kombëtar.

Kalaja e Lezhës

Një fortesë nga koha ilire, ndoshta nga shekujt e 8-të para Krishtit, dominon qytetin e Lezhës. U rindertua në vitin 1440 nga Venecianët. Pas pushtimit nga Perandoria Osmane, kalaja u përshtat në mënyrë strukturore me kulturën Osmane në 1522. Në vitet 1515 – 1521 fortesa është rinovuar nga Sulltan Sulejmani I. Kodra e pjerrët ofron një pamje panoramike të qytetit, maleve dhe bregdetit të Adriatikut.

Qyteti Shëngjin

Shengjini është një qytet – port i vogël me një vendpushim bregdetar. Familjet janë shumë të mirëseardhura këtu. Përveç plazhit dhe detit, Shëngjini ofron shumë restorante, hotele dhe mundësi për pazar.

Sebastiano Resort

Sherbimet Tona

null

Transfertë nga/për në aeroport

null

Parking

null

Restorant

null

Pishina

Sebastiano Resort

Kontakt

Per me shume informacione mos hezitoni te na kontaktoni